Software AG ARIS Community heeft 400.000 BPM specialisten
25-05-2016 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

Software AG ARIS Community heeft 400.000 BPM specialisten

Software AG heeft een mooie mijlpaal bereikt, nu de eigen ARIS Community een recordaantal van 400.000 leden heeft bereikt. De ARIS Community is de grootste Business Process Management (BPM) community ter wereld, die zijn leden ondersteunt in samenwerking, betrokkenheid en het delen van informatie.

“Een succesvolle online community zorgt voor sterke content en een user experience waarvoor mensen terug willen komen”, zegt Wolfram Jost (foto), Chief technology Officer bij Software AG. “De ARIS Community heeft dit voor elkaar gekregen door BPM-informatie voor beginners én gevorderde gebruikers te verstrekken. We stellen deze twee verschillende groepen in staat om informatie te delen, samen te werken, experts te ontmoeten, mee te doen aan forumdiscussies of software te downloaden.”

De ARIS Community heeft een speciale ARIS Cloud area met productfeatures, tutorials en een blog. Mensen die geabonneerd zijn, kunnen ARIS producten zowel in een publieke als in een private cloud gebruiken. De ARIS Community dient als platform voor vragen, ondersteuning en het uitwisselen van kennis. 

Community Facts:

  • Meer dan 400.000 leden in meer dan 40 landen
  • De grootste BPM Community ter wereld, met verschillende belangengroepen voor specifieke landen, specifieke branches (zoals de publieke sector en de metaalindustrie) en onderwerpen als de cloud
  • Content delen van processen, organogrammen, BPMN 2, data, applicaties en brainstorming
  • Meer dan 550.000 ARIS Express downloads (gratis modelling software)

Meer informatie is beschikbaar tijdens de international user group conferenties van dit jaar, in Dresden (Duitsland) van 13 juni tot 17 juni. Donderdag 16 en vrijdag 17 juni staan in het teken van de wereldwijde ARIS gebruikers.

Ga voor meer informatie naar: www.ariscommunity.com.

Terug naar nieuws overzicht
Software