Witold Kepinski - 26 mei 2016

Pyramid Analytics biedt workflow-integratie tussen BI Office en Microsoft Power BI

Pyramid Analytics biedt workflow-integratie tussen BI Office en Microsoft Power BI image

Pyramid Analytics, leverancier van een enterprise business intelligence platform, heeft samen met Microsoft de productiviteitsmogelijkheden van de Power BI Desktop verenigd met zijn analytics-platform, BI Office. Met de nieuwe ‘Publish to Pyramid Server’-functionaliteit kunnen gebruikers hun rapporten en visualisaties naar een centrale repository publiceren. Zo kunnen ze data uit verschillende omgevingen op een enkele locatie samenbrengen, met geïntegreerde security en governance, allemaal vanuit een web-based, on-premise of private cloud platform.

“Met BI Office van Pyramid Analytics kunnen organisaties hun Microsoft BI-investeringen maximaliseren, zonder zich zorgen te hoeven maken over security. De oplossing verbetert het beheer en biedt daarnaast een rijkere analytics-ervaring. De nieuwe functionaliteit die samen met de Power BI Desktop wordt geboden, zorgt ervoor dat Power BI-gebruikers hun content, rapporten en datamodellen on-premise of in private clouds kunnen houden, maar die content veilig naar BI Office kunnen publiceren. Dit maakt een betere samenwerking mogelijk met behulp van de rijke mogelijkheden die BI Office daarvoor biedt,” zegt Avi Perez, CTO van Pyramid Analytics. “Dit levert grote voordelen op voor bedrijven die hun investeringen in Power BI beter willen benutten door een ??geïntegreerde analyse-workflow te creëren, die ze in staat stelt om beter te concurreren en een data-driven organisatie te worden.”

“Pyramid Analytics levert technologie die Microsoft SQL Server Analysis Services aanvult en alle mogelijkheden van de Microsoft BI-stack gebruikt,” zegt Amir Netz, Technical Fellow van Microsoft. “Pyramid Analytics heeft een bewezen staat van dienst in de samenwerking met Microsoft om analytics-oplossingen te leveren die tegemoet komen aan de behoeften van onze gezamenlijke klanten.”

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!