ALSO biedt HP partner Managed Print Services

27-05-2016 | door: Witold Kepinski

ALSO biedt HP partner Managed Print Services

ALSO Nederland is nu de exclusieve distribiteur voor HP partner Managed Print Services (HP pMPS). pMPS is een full service concept van HP voor eindgebruikers op het gebied van printer supplies, het uitvoeren van reparaties en onderhoud aan de hardware.

Met deze service stelt ALSO haar klanten in staat om een contract voor deze bundel met eindgebruikers af te sluiten. Dit past binnen de ingeslagen strategie om de service verlening uit te breiden aldus Angelique Paap (foto), Country Category Manager Printing HP Inc. “In Nederland is het nu voor alle resellers mogelijk een MPS overeenkomst af te sluiten en gebruik te maken van de kennis, producten en ervaring van HP. De printermarkt krimpt langzaam doordat het repro volume steeds vaker digitaal wordt verzonden. Denk aan loonstroken en pensioenoverzichten."

Tegelijkertijd groeit de markt voor Managed Print Services wel aldus Paap. "MKB bedrijven brengen hun printers steeds vaker onder in printcontracten. Om partners in staat te stellen optimaal gebruik te maken van deze omzetmogelijkheden, heeft HP haar MPS-infrastructuur nu ook beschikbaar gesteld via het distributiekanaal. Deze infrastructuur bestaat uit MPS tools, print specialisten en een MPS infrastructuur voor het leveren van supplies en het onderhouden van printers binnen een serviceovereenkomst. Resellers kunnen een overeenkomst aanvragen bij ALSO Nederland in Nijmegen,”

WK

Terug naar nieuws overzicht