Redactie - 30 mei 2016

ilionx start management consultancy bedrijfsonderdeel

ICT-dienstverlener ilionx heeft een nieuw bedrijfsonderdeel opgericht: ilionx Management Consultancy (IMC). Deze business unit helpt organisaties bij het uitvoeren van hun strategie door bedrijfsprocessen, IT-systemen en medewerkers op één lijn te brengen. Roelant Reijmerink en Werner Mullink zijn aangesteld om leiding te geven aan de business unit. 

Werner Mullink: “Er vindt een verschuiving plaats in de behoeften van organisaties. Waar men voorheen met name ondersteuning zocht bij de implementatie van een specifieke IT-oplossing, zijn bedrijven nu veel meer bezig met hoe de IT-oplossing binnen de organisatie wordt gedragen en of de doelen worden bereikt. Vanuit deze behoeften hebben we de nieuwe business unit opgericht. We kijken niet alleen naar de techniek, maar naar de hele organisatie en hoe we processen en systemen zo optimaal mogelijk kunnen inrichten om de bedrijfsdoelen te behalen. Daarbij hebben we oog voor de rol van de medewerker en zetten we verander- en adoptietrajecten in om hen te begeleiden in de nieuwe werkwijze.”

Ervaren consultants binnen de nieuwe business unit ondersteunen organisaties bij de ontwikkeling van hun strategie en in de stappen die zij nemen om hun doelen te bereiken aldus Roelant Reijmerink en Werner Mullink. De consultants beheren projecten, voeren veranderingen door in bedrijfsprocessen en systemen en dragen zorg voor de adoptie van de nieuwe werkwijze door medewerkers. Het doel hiervan is om organisaties efficiënter, flexibeler en succesvoller te maken gebruikmakend van de nieuwste ICT-toepassingen, aldus Roelant Reijmerink: “We vinden het belangrijk om eerlijk en transparant te zijn naar onze klanten en hechten veel waarde aan een betrouwbare en succesvolle samenwerking. Doordat we zowel kennis in huis hebben van projectmanagement als van nieuwe technologieën, kunnen we aangeven wat de impact van een verandering is op de organisatie. Hierdoor is direct inzichtelijk wat de kosten zijn en met name wat het oplevert.”

Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024 Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024
Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!