Witold Kepinski - 31 mei 2016

iunxi behaalt ISO 27001:2013 certificering

iunxi behaalt ISO 27001:2013 certificering image

iunxi, specialist in ICT-infrastructuren, heeft de ISO 27001:2013 certificering behaald. Daarmee voldoet het bedrijf volgens internationale standaarden aan het beveiligen van informatie. Door de certificering heeft iunxi de zorgvuldigheid en professionaliteit waar het bekend om staat nogmaals bewezen en kunnen klanten er zeker van zijn dat iunxi volgens internationale standaarden omgaat met de beveiliging van infrastructuur en informatie.

iunxi hecht veel waarde aan security in de breedste zin van het woord. Security is daarom altijd al een belangrijk onderdeel geweest van de dienstverlening en gezien de werkwijze en waarden waarmee iunxi zijn klanten al vanaf het begin bedient, was het behalen van de ISO certificering een logische stap. Ook de ambitie van het bedrijf om uit te breiden naar het buitenland is met deze certificering op zak een stuk dichterbij. Dankzij ISO heeft het bedrijf nu nog meer handvatten waarmee de informatiebeveiliging continu getoetst en verbeterd kan worden.

De iunxi-manier

iunxi gelooft dat het behalen van de ISO certificering bijdraagt aan de professionalisering van de 'iunxi-manier', de zelf ontwikkelde manier hoe het bedrijf omgaat en communiceert met klanten en relaties. Marcel Knol, directeur iunxi, zegt hierover: “Het voelt goed dat wij deze stap genomen hebben. Wij vinden het belangrijk dat wij onze klanten het vertrouwen kunnen geven dat wij daadwerkelijk doen wat wij beloven. Als directeur ben ik er dan ook heel trots op dat iunxi de ISO 27001 certificering heeft behaald. Uiteraard blijft het hier niet bij en zullen wij ons altijd blijven ontwikkelen op deze, maar ook op andere gebieden, zodat wij onze klanten de kwaliteit kunnen blijven bieden die zij van ons gewend zijn.”

WK

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!