Apple Premium Reseller Xando sluit partnership met Showpad
02-06-2016 | door: Witold Kepinski

Apple Premium Reseller Xando sluit partnership met Showpad

Xando, een Apple Premium Reseller, gaat samenwerken met Showpad, om hun content activatie platform te verkopen in de Nederlandse markt. Showpad is partner in het Apple Mobility programma en is één van de bekende B2B applicaties op iOS van dit moment. Opgericht in 2011 en met honderden klanten wereldwijd - waaronder BNP Paribas, Coca-Cola Enterprises, Atlas Copco, Johnson & Johnson, Kimberly-Clark en KPN - helpt Showpad elk bedrijf om het potentieel van hun content naar boven te brengen.

De huidige oplossing van Showpad zorgt ervoor dat marketing en sales teams op één lijn zitten om zo efficiënt mogelijk samen te werken en de productiviteit te verhogen. Met Showpad kunnen sales teams op consistente wijze de meest relevante content presenteren en kunnen ze meer tijd spenderen bij potentiële en bestaande klanten. Dankzij analytics krijgen ook marketeers volledig inzicht in welke content het sales team gebruikt en welke impact deze heeft op de eindgebruiker, aldus Xando. Verder geeft Showpad de marketeer terug de touwtjes in handen zodat er minder tijd verloren gaat voor sales bij het zoeken naar de juiste content. Op dit moment worden er evenwel nieuwe toepassingen ontwikkeld om de bredere content uitdaging, waarmee elk bedrijf vandaag te maken heeft, aan te pakken.

Sales

“Analisten schatten dat 60 tot 70 procent van alle bedrijfscontent (presentaties, brochures, filmpjes enz. voor onder meer salesondersteuning en training) nooit gebruikt wordt. Grotendeels omdat het vaak onvindbaar of gewoon niet relevant is. Showpad werd ontwikkeld om dat probleem op te lossen en er het enige platform van te maken dat de effectiviteit van bedrijfscontent verhoogt door het ongelooflijk eenvoudig te maken om het juiste materiaal te vinden, gebruiken, delen en analyseren” aldus Cedric De Vleeschauwer van Showpad. “We zijn er heel erg van overtuigd dat Xando, als Apple Premium Reseller, een sterke en betrouwbare partner zal zijn voor Showpad om samen de Nederlandse markt verder aan te boren.”

Diensten

Xando is de gespecialiseerde en betrokken Apple IT-consultant en leverancier voor bedrijven en instellingen. Professioneel advies, persoonlijke aandacht en service staan voorop. Naast advies en levering van Apple Hardware biedt Xando een breed pallet aan diensten aan rondom Apple. Daarnaast heeft het partnerships met een aantal B2B app partners op iOS. “We zien steeds meer vraag en mogelijkheden ten aanzien van het aanbieden van zakelijke applicaties op iOS waarmee bedrijven, zoals in het geval van Showpad, hun sales organisatie productiever kunnen maken. Showpad is een welkome en logische toevoeging aan het B2B app portfolio van Xando die zal worden aangeboden aan bestaande en nieuwe klanten.” aldus Marcel Honsbeek (foto), directeur van Xando Leiden.

WK

Terug naar nieuws overzicht
Hardware