Witold Kepinski - 03 juni 2016

Pylades levert De Kuiken Groep nieuwe Microsoft Dynamics AX

De Kuiken Groep (Kuiken) heeft gekozen voor Microsoft Dynamics AX en laat de implementatie uitvoeren door Microsoft Gold Partner Pylades. Recent heeft de ondertekening plaatsgevonden van het contract met de Kuiken groep. Als toevoeging op de standaard Microsoft oplossing wordt de Annata add-on voor Import en Dealer bedrijven (IDMS) geïmplementeerd.

Kuiken gaat haar processen ondersteunen met Microsoft Dynamics AX in combinatie met Annata Dynamics IDMS. De combinatie van Dynamics AX als ERP systeem en de Import en Dealer managementsystemen (IDMS) add-on van Annata geeft Kuiken de specifieke functionaliteit die ze nodig hebben ter ondersteuning van de complete en complexe lifecycle van de producten die zij succesvol in de markt zetten. Het is een oplossing voor bedrijven in de import, distributie en service van kapitaalgoederen. De oplossing zorgt voor een optimale ondersteuning van de business en de daaraan gekoppelde administratieve processen.

Kuiken is een toonaangevend full service distributiebedrijf, gespecialiseerd in construction equipment, crane & material handling en recycling equipment in de Benelux. Kuiken voert sterke merken als Volvo en Sennebogen in Nederland, België en Luxemburg.

WK

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!