Redactie - 04 juni 2016

Media Markt hoofdkantoor nestelt zich in De Rotterdam

Het toekomstige hoofdkantoor van Media Markt in ‘De Rotterdam’ wordt voorzien van een nieuwe trap. Kraanbedrijf Nederhoff hijst de trap maandagochtend 6 juni met één van Europa’s grootste kranen in vijf delen naar de 35e tot 40e verdieping van het iconische gebouw aan de Wilhelminakade te Rotterdam.

De verhuizing is momenteel in volle gang. Vanaf 20 juni is het hoofkantoor van Media Markt gevestigd op de 35e tot en met 40e verdieping. Circa 350 medewerkers krijgen hier een nieuwe werkplek.

Om het groeiende aantal medewerkers van Media Markt een goede en moderne werkplek te bieden, ontstond de vraag naar extra ruimte. Ook grijpt Media Markt de verhuizing aan om te kunnen werken volgens de principes van ‘het nieuwe werken’: open en flexibel. De trap verbindt niet alleen de zes verdiepingen met een totaaloppervlak van 7000 vierkante meter, maar staat ook symbool voor de verbinding tussen de verschillende afdelingen en het stimuleren van ontmoeting, verbinding en samenwerking bij werknemers. “Wij zijn zeventien jaar geleden met ons hoofdkantoor en de eerste Nederlandse Media Markt-winkel in Rotterdam gestart, zegt Rob Janssen, CFO Media Markt – Saturn Holding Nederland. “De nuchtere Rotterdamse werkmentaliteit zit inmiddels diep geworteld en we zijn blij dat we de komende jaren verder kunnen werken aan ons succes vanuit een inspirerend gebouw in een prachtige stad.”

Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024 Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024
Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!