Redactie - 10 juni 2016

QUMU benoemt DGVO als nieuwe reseller voor de Benelux

QUMU benoemt DGVO als nieuwe reseller voor de Benelux image

Qumu, speler in enterprise video, kondigt een samenwerking aan met DGvO, aambieder van video consultancy services in Nederland, België en Luxemburg. 

Qumu biedt video content management platform aan voor ondernemingen, media bedrijven en publieke instanties. Qumu’s oplossingen, gecombineerd met de expertise van DGvO, helpen organisaties de impact van hun video content te versterken. Dit zorgt voor betere communicatie, kennisoverdracht en samenwerking aldus Bas van Oosten (co-founder en general manager van DGvO ): “Qumu en DGvO zorgen samen voor een perfecte oplossing voor het maken, beheren en publiceren van video content. Qumu’s platform zorgt voor stroomlijning van het technisch beheer en distributie van videocontent en zorgt ervoor dat alle video’s veilig en in de hoogste kwaliteit, op de juiste plek voor de juiste doelgroep worden gepubliceerd”.

“Een video specialist zoals DGvO als partner is essentieel om aan de vraag te kunnen voldoen van onze klanten in deze regio” zegt Vern Hernzlik, Qumu CEO. “ Qumu’s video oplossingen, samen met de focus van DGvO op dienstverlening, verzekeren onze klanten in de Benelux van een succesvolle implementatie en gebruik van onze video oplossingen”.

Nutanix BW start 6 mei - 20 mei BW Dutch IT Partner Day tm 11-06-2024
CompTIA Community Benelux BN 7-31 mei

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!