Redactie - 10 juni 2016

Media Markt introduceert de Smart Bar

Naast de aanschaf van nieuwe elektronicaproducten kunnen klanten nu ook bij Media Markt terecht voor extra service bij bijvoorbeeld de installatie van een smart tv, het startklaar maken van hun smartphone of een door virussen gecrashte laptop. De nieuwe Smart Bar die de elektronicaketen de komende weken introduceert, is een plek waar klanten terecht kunnen voor hulp bij installaties, instellingen en technische problemen.

Achter de Smart Bar staan medewerkers die met al hun kennis over elektronicaproducten, technologie en nieuwe software klanten in de winkel direct kunnen helpen. Daarnaast helpen ze klanten telefonisch en vanuit huis. Denk bijvoorbeeld aan het virusvrij maken van laptops en het instellen van tablets tot het digitaliseren van oude foto’s of video’s en schermreparaties.

“Bij de verkoop van producten merken we vaak dat klanten veel vragen hebben over de instellingen van een product of bijvoorbeeld heel concreet over de overgang van hun oude mobiel naar een nieuwe smartphone,” legt Dennis Hooijmans, COO bij Media Markt uit. “Daar komt bij dat een elektronicaproduct ook na de aanschaf onderhoud of updates nodig heeft. Met de Smart Bar en de extra services willen we onze klanten ook hierin ondersteunen. Op deze manier beleven ze nog meer plezier van hun apparaten.”

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!