Epson biedt Print365 alles-in-één printoplossing voor MKB

Epson biedt Print365 alles-in-één printoplossing voor MKB

14-06-2016 | door: Redactie

Epson biedt Print365 alles-in-één printoplossing voor MKB

Epson introduceert de Managed Print Services oplossing Print365 voor het MKB met een printpakket tegen vaste kosten. Print365 past volgens Epson de eenvoud van een contract voor mobiele telefonie toe op een managed printservice die speciaal is ontworpen voor eindgebruikers in het midden- en kleinbedrijf en die wordt verkocht via IT-resellers.

“Onze prijzen zijn zo eenvoudig mogelijk: overzichtelijke, lage en vaste kosten voorzien in alle behoeften, gedurende een overeenkomst met een looptijd van 36 maanden,” zegt Paul Steels, Vice President Business bij Epson Europe. “We splitsen de kosten niet uit en er komen geen verborgen of extra vergoedingen bij het geselecteerde printpakket kijken. Het is allemaal heel eenvoudig en overzichtelijk. Andere, soortgelijke diensten voor het MKB zijn vaak zeer complex, maar met Print365 besparen gebruikers tijd en geld, omdat ze niet zelf online de juiste verbruiksartikelen hoeven te zoeken en kopen, geen voorraad hoeven aan te houden of facturen hoeven te voldoen. Print365 is een betrouwbare printservice met volledige dienstverlening, die zorgt voor minder rompslomp, lagere kosten en minder afval.

Als professionele printoplossing neemt Print365 het MKB het vervelende werk uit handen en zorgt voor een effectiever beheer van de printkosten. Dit is de eerste allesomvattende oplossing voor het MKB, zelfs voor bedrijven die maar een of twee printers willen. Een gebruiksvriendelijke portal stelt klanten in staat om eenvoudig hun verbruik, technische problemen, onderhoud, dienstverlening en live updates bij te houden.

Er zijn verschillende bundels beschikbaar, afgestemd op de behoeften van de klant, waaronder een All-You-Can-Print pakket dat vrijwel onbeperkt afdrukken[1] biedt. Met een eenvoudig te installeren assessment-tool kunnen klanten eenvoudig hun printbehoeften analyseren en het best passende pakket kiezen, alvorens ze een contract afsluiten.

Print365 is verkrijgbaar al verkrijgbaar vanaf € 35 per maand. Ga voor meer informatie naar www.epson.nl/print365.

[1] Om misbruik te voorkomen, is een fair use-beleid van toepassing. Dit betekent dat het totaal aantal toegestane afdrukken binnen de contractperiode 300.000 pagina's is.

Terug naar nieuws overzicht