Curvature opent nieuw operations center in Nederland
14-06-2016 | door: Witold Kepinski

Curvature opent nieuw operations center in Nederland

Curvature, leverancier van IT-infrastructuur en –diensten, heeft een nieuw operations center in Nederland geopend. Het nieuwe centrum betekent de tweede locatie voor Curvature in Nederland, naast het al bestaande Curvature-hoofdkantoor voor de EMEA-regio. Curvature biedt al meer dan 30 jaar advies, dienstverlening en technische expertise. Het Europese hoofdkwartier bevindt zich in Amsterdam.

Met het nieuwe centrum wil Curvature, die groeide met de verkoop van refurbished switches, servers en storage, de aanwezigheid in Europa verder versterken, aldus Glenn Fasset, General Manager International bij Curvature: “Met de opening van ons nieuwe state of the art operations center verbeteren we onze uitmuntende service aan klanten wereldwijd nog verder. We verdubbelen hiermee onze capaciteiten voor ontvangst, testen, opslag en verzending van apparaten. We zijn trots dat we Amsterdam ons EMEA-hoofdkwartier mogen noemen, en kijken ernaar uit klanten in ons centrum te verwelkomen, waar ze onze toewijding zelf mogen ervaren.”

Alle operationele teams van Curvature werken vanuit het nieuwe operations center, waar in totaal dagelijks 35 mensen werkzaam zijn op de afdelingen Receiving, Tech (Core and Server/Storage), Quality-Control, Inventory, Wave en Shipping. Er is opslagruimte voor 70.000 verhandelbare eenheden; het bedrijf verzorgt op dit moment 12.000 zendingen per maand en heeft de capaciteit voor 25.000. Het nieuwe centrum zorgt voor meerdere verbeteringen, zoals gecertificeerde industriële vloerbedekking die beschermt tegen elektrostatische ontlading, met Spirent-ondersteunde werkplekken, een professioneel testlaboratorium, een geventileerde professionele verfkamer en een trainingsruimte met speciale werkplekken voor de ontwikkeling van bepaalde skills.

Al bijna tien jaar vertrouwens organisaties wereldwijd op Curvature’s NetSure onderhoudsprogramma om apparatuur van onder meer Cisco, HP, Sun, IBM, Dell, EMC en NetApp te ondersteunen.

Via NetSure, Curvature’s third party maintenance alternatief, hebben bedrijven de flexibiliteit om zowel hardware van de huidige generatie als end-of-life producten te gebruiken, en zo de levensduur van apparatuur te verlengen en tegelijkertijd operationele kosten te verminderen. 

Terug naar nieuws overzicht
Hardware