Witold Kepinski - 14 juni 2016

Switch IT Solutions regelt WiFi voor Horizon Jeugdzorg en Onderwijs

Negentien locaties van Horizon Jeugdzorg en Onderwijs krijgen een nieuwe draadloze ICT-omgeving. Een Europese aanbesteding voor de levering en implementatie van de totale WiFi-omgeving is gewonnen door Switch IT Solutions.

Horizon Jeugdzorg en Onderwijs begeleidt, behandelt en onderwijst jongeren tot 23 jaar (en hun ouders/opvoeders) op diverse locaties in Zuid-Holland en Gelderland. Om te zorgen voor een moderne, betrouwbare en flexibele ICT-omgeving is er onder andere behoefte aan een nieuwe veilige, schaalbare WiFi-omgeving.

Ruim vierhonderd access points

Hiervoor implementeert Switch ruim vierhonderd access points, verspreid over de negentien locaties. Daarmee krijgen medewerkers en bezoekers overal een betrouwbare en veilige draadloze WiFi-verbinding. De IT-dienstverlener uit Oldenzaal zorgt voor het inmeten, leveren, configureren en implementeren van de omgeving met centrale online controller. Hiervoor is gekozen vanwege de flexibiliteit, schaalbaarheid en veiligheid. 

De Europese aanbesteding is gewonnen door Switch omdat de beste prijs-kwaliteitverhouding is geboden. Ook sluit de voorgestelde oplossing het best aan bij de behoeften van Horizon. Switch is bovendien gespecialiseerd in Zorg & Welzijn en Onderwijs. “Daardoor kennen wij de specifieke behoeften en uitdagingen van klanten in deze sectoren. Dat maakt in de praktijk een groot verschil”, zegt algemeen directeur Bob Vos (foto)van Switch.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!