Scholten Awater wint MVO Award
15-06-2016 | door: Redactie
Deel dit artikel:

Scholten Awater wint MVO Award

Scholten Awater heeft op 13 juni 2016 de MVO Award in ontvangst genomen van stichting De Maatschappelijke MeerWaarde. De stichting reikt ieder jaar de MVO Award uit aan een organisatie die op een bijzondere manier invulling geeft aan Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO).

Met het winnen van deze award is Scholten Awater hét bedrijf uit de gemeenten Beuningen, Heumen, Nijmegen en Wijchen dat zich onderscheidt op gebied van MVO. Om de award te winnen is gekeken naar het evenwicht tussen alle pijlers van duurzaam ondernemen; People, Planet en Profit.

Scholten Awater heeft op strategisch niveau een uitgebreid MVO-beleid opgesteld, dat wordt doorgevoerd in de gehele organisatie. Zo werken zij onder andere samen met het Werkbedrijf Rijk van Nijmegen om kwetsbare doelgroepen een baan te bieden en wordt regelmatig ICT-apparatuur aan goede doelen geschonken. MVO is onderdeel van het algemene beleid van Scholten Awater en een voorwaarde voor duurzame groei. Daarnaast is Scholten Awater gecertificeerd op de MVO Prestatieladder niveau 3, de CO2 Prestatieladder niveau 5 en ISO 14001.

Luuk Slaats (foto), Commercieel Directeur Scholten Awater: “Wij streven ernaar om onze prestaties op gebied van People, Planet, Profit continu te verbeteren. Het winnen van de MVO Award is een bekroning voor onze investering in MVO. Daarnaast is deze award een geweldige waardering voor onze medewerkers.”

Terug naar nieuws overzicht

Tags

mvo