Floris Hulshoff Pol - 15 juni 2016

Hoeft u zich écht geen zorgen te maken over de Wet meldplicht datalekken?

Hoeft u zich écht geen zorgen te maken over de Wet meldplicht datalekken? image

Recent onderzoek van Binnenlands Bestuur onder vijftig gemeenten wijst uit dat criminelen zonder problemen phishing-mails, spam en virussen kunnen sturen naar én vanuit gemeenten. Binnenlands Bestuur omschrijft de e-mailbeveiliging als ‘gênant slecht’. Slechts drie van de vijftig gemeenten blijkt te voldoen aan de moderne standaarden voor veilige e-mail.

Hoe is het binnen uw organisatie gesteld met e-mailbeveiliging? Zijn er binnen uw organisatie wel voldoende beveiligingsmaatregelen getroffen? En hoeft u zich geen zorgen te maken over de Wet meldplicht datalekken die sinds 1 januari van kracht is?

Kennissessie meldplicht datalekken
Bent u aan het twijfelen gebracht? Meld u dan aan voor de kennissessie meldplicht datalekken die COMPAREX samen met Duthler Associates organiseert. Hierin informeert het bedrijf u uitgebreid over deze nieuwe wet en de impact ervan op uw organisatie. U leert in één ochtend welke maatregelen u moet nemen om het risico op datalekken te minimaliseren.

Wist u trouwens dat Microsoft Office 365 real-time e-mailbeveiliging tegen onbekende en geavanceerde aanvallen bevat? Na de lunch krijgt u van één van de Microsoft Cloud specialisten van COMPAREX uitleg over deze en andere Advanced Threat Protection mogelijkheden van Office 365.

Doelgroep
De doelgroep van deze kennissessie is CIO’s, CISO’s, Compliance Officers, Contract Managers, IT-medewerkers en Security Officers.

Wanneer?
De kennissessie wordt georganiseerd op dinsdag 13 september 2016. De sessie duurt van 09.30 uur tot 14.30 uur en is inclusief lunch.

Locatie
Kantoor COMPAREX
Naritaweg 177
Amsterdam

Aanmelden
Wilt u deelnemen aan deze sessie? Meld u dan nu aan! Deelname aan de kennissessie is gratis.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!