Wouter Hoeffnagel - 24 juni 2016

8 DZB-medewerkers gaan fulltime aan de slag bij Infotheek

Infotheek en DZB Leiden zetten hun samenwerking voort door het ondertekenen van een samenwerkingsovereenkomst. Gemiddeld 8 DZB-medewerkers zullen daarmee fulltime bij Infotheek aan het werk zijn. 

DZB Leiden is het re-integratiebedrijf voor de Leidse regio dat mensen naar werk begeleidt. DZB Leiden is voor werkgevers namens de gemeenten Leiderdorp, Leiden, Zoeterwoude en Oegstgeest het aanspreekpunt voor de Participatiewet en garantiebanen. 

Maatschappelijk verantwoord ondernemen
Nanne van der Burg, Director Operations bij Infotheek “Bij Infotheek geloven we in maatschappelijk verantwoord ondernemen. Mensen de mogelijkheid bieden zich te ontwikkelen binnen een bedrijf hoort hier bij. Op verschillende van onze afdelingen zijn medewerkers vanuit DZB gedetacheerd. Ze hebben het naar hun zin bij Infotheek en werken mee in het proces met het professioneel opknappen (refurbishen) van eerder gebruikte computerapparatuur. Zo dragen ze op hun manier tevens bij aan een beter milieu”.

De samenwerking tussen DZB en Infotheek zal de komende jaren verder worden uitgebreid door de aantrekkende markt waar Infotheek zich in begeeft.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!