Wouter Hoeffnagel - 24 juni 2016

David te Kloese versterkt Kentico MVP-team

David te Kloese versterkt Kentico MVP-team image

David te Kloese treedt als tweede Nederlander toe tot het Most Valuable Professional (MVP) programma van Kentico, leverancier van de gelijknamige totaaloplossing voor CMS, e-commerce en online marketing. Het MVP-programma bestaat uit een selecte groep Kentico ontwikkelaars, die de community rond Kentico ondersteunen. Te Kloese is Lead Software Developer bij Evident, een digitale marketing bureau en Kentico Gold Partner in Nederland.

Kentico Benelux, dat marketeers helpt meer inzicht te krijgen in het effect van hun campagnes, is in de afgelopen periode snel groeiende met nieuwe klanten als Radboudumc, het Van Gogh Museum en het ROC van Amsterdam. Een toenemend aantal Nederlandse MVP’s is hier onlosmakelijk mee verbonden. Het Kentico MVP-programma brengt de beste en de slimste ontwikkelaars uit de Kentico partner community bij elkaar om zo de community in zijn geheel te kunnen ondersteunen. Al jaren publiceert Te Kloese blogs en presenteert hij op evenementen van het bedrijf, zoals Kentico Connection en Kentico Benelux User Group.

Tweede Nederlander
“MVP’s helpen de producten en diensten van Kentico vorm te geven. Te Kloese wordt als tweede Nederlander onderdeel van een bijzondere groep ontwikkelaars die de Kentico ervaring steeds verder weten te verbeteren”, aldus Bryan Soltis, Technical Evangelist bij Kentico.

Ook is Te Kloese één van de meest actieve leden van de DevNet community en één van de vier meest actieve ontwikkelaars op de Kentico leaderboard. Soltis: “Hij heeft bewezen een zeer actieve ontwikkelaar in de gemeenschap te zijn. Klanten van Kentico zullen profiteren van zijn technische expertise.” Te Kloese zegt verheugd te zijn deel uit te maken van het Kentico MVP-team. Te Kloese: “Ik geniet ervan andere ontwikkelaars te helpen het meeste uit de Kentico-technologie te halen en kijk ernaar uit om de DevNet community actiever te kennis te delen.”

MVP’s
Te Kloese heeft al meer dan vijf jaar uitsluitend Kentico-software gebruikt om sites voor klanten te bouwen. Hij voegt zich bij de volgende leden van het MVP-programma: Jeroen Fürst van TrueLime (Nederland), Andy Thompson van de slag (Australië), Brenden Kehren van Kehren Development (USA), Brian McKeiver van Bizstream (USA), Ilesh Mistry van MMT Digital (Verenigd Koninkrijk), Laura Frese van iMedia (USA), Michael Kinkaid van ecentricarts (Canada) en Roman Hutnyk van Bits Orchestra (USA).

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!