Dutch Cloud lanceert FotoWare-as-a-Service oplossing
22-06-2016 | door: Wouter Hoeffnagel

Dutch Cloud lanceert FotoWare-as-a-Service oplossing

Managed cloud provider Dutch Cloud lanceert een kant-en-klare FotoWare-as-a-Service oplossing waarmee uitgevers, mediabedrijven en marketeers hun beeldbank opgetuigd krijgen in een eigen cloudomgeving. Deze FotoWare-as-a-Service (FaaS) is gebaseerd op een volledig ingerichte Digital Asset Management oplossing.

Voor een vaste prijs per maand van 495 euro krijgen tot zo’n 300 gebruikers veilige toegang tot foto’s, illustraties, videomateriaal, PDF of andere digitale documenten. De oplossing is volgens Dutch Cloud is de eerste kant-en-klare cloudoplossing in Nederland voor grote beeldbanken.

Dutch Cloud maakt het mogelijk in een paar weken tijd een volledig beheerde cloudomgeving in één van zijn Nederlandse datacenters op te zetten. Organisaties hoeven hierbij niet te investeren in hardware, software en beheeractiviteiten. De Nederlandse clouddienstverlener maakt dagelijks back-ups van alle opgeslagen media. Bovendien garandeert Dutch Cloud volledige privacy en 99,98% beschikbaarheid van de beeldbank. De kant-en-klare FotoWare-as-a-Service oplossing maakt gebruik van geavanceerde technologie van onder andere Microsoft, VMware en Cisco.

Terug naar nieuws overzicht

Tags

Cloud
Cloud