Wouter Hoeffnagel - 22 juni 2016

Dell Security EMEA PEAK16 beloont toegewijde SonicWALL partners

Dell verwelkomt meer dan 230 partners op Malta voor zijn jaarlijkse Dell Security EMEA PEAK16-evenement. De deelnemers worden geïnformeerd over de laatste ontwikkelingen door topmanagers van Dell en kunnen deelnemen aan zakelijke en technische groepssessies. Het merk SonicWALL en de toegewijde partners worden daarbij in het zonnetje gezet.

De groepssessies:

  • helpen partners om hun beveiligingsomzet te vergroten,
  • dragen strategieën en oplossingen aan voor de groei van hun security-praktijken en hun winstgevendheid,
  • informeren partners over upselling- en cross-selling-mogelijkheden met oplossingen van Dell Security.

PartnerDirect-programma

Dell Security kondigt op het event verschillende verbeteringen van zijn partnerprogramma’s aan met het doel om partners te verzekeren van een zo hoog mogelijke winst. Hier vallen elementen onder die partners belonen voor de waarde die zij toevoegen aan het identificeren, verkopen en implementeren van Dell Security-oplossingen.

Tevens zijn nieuwe strategieën aangekondigd om de verkoop van partners te ondersteunen en hun technische kennis te verbeteren, waaronder meer keuze bij de inhoud en manier van opleidingen. Een nieuw sales accreditatie-programma dat onlangs beschikbaar kwam voor de Dell Security sales teams, is vanaf juli 2016 ook beschikbaar voor alle Dell Security Partners. Het programma omvat het gehele Dell Security-portfolio en is voorzien van online instructies, tools, training en accreditatie. Het is speciaal ontworpen om de Dell gecertificeerde Network Security-partners te kunnen blijven ondersteunen nu het aantal partners in het afgelopen jaar met 30 procent is toegenomen.

Visie en strategie voor EMEA-partners

De agenda van het Peak-evenement omvat keynotes van recent aangestelde Dell Security Executives waaronder Steve Pataky, vice president Worldwide Security Sales, Stephanie Mims, Executive Director, Worldwide Security Support en Services en Sarah Trunk, die na tien jaar voor SonicWALL EMEA gewerkt te hebben nu is benoemd tot sales director EMEA voor Dell SonicWALL.

“Dell wil zijn partners helpen met het boeken van zakelijk succes. Het Security EMEA PEAK16-evenement vormt één van de pijlers van onze beveiligingsstrategie. Met oplossingen zoals het Dell SonicWALL SMA 100 Series OS 8.5 stellen we onze partners in staat om klanten te voorzien van hulpmiddelen waarmee ze geavanceerde en voortdurend veranderende cyberbedreigingen een halt kunnen toeroepen. Dit jaar zullen we tijdens Peak onze partners nog meer oplossingen en mogelijkheden aanreiken om succes te boeken”, aldus Curtis Hutcheson, vice president en directeur van Dell Security.

Dell Security Partner Awards

Op het Dell Security EMEA PEAK16 evenement zullen partners worden beloond voor hun toewijding aan Dells SonicWALL portfolio. De awards zijn ontworpen om partners te belonen die uitblinken in het leveren van Dell-oplossingen. Categorieën zijn distributeurs, partners, nieuwkomers en het project van het jaar. De uitslag van de awards zal op woensdag 22 juni worden aangekondigd na een keynote-presentatie van Curtis Hutcheson.

Nieuwe oplossingen

Dell Security kondigt daarnaast de introductie aan van het Dell SonicWALL Secure Mobile Access (SMA) 100 Series OS 8.5. Dit besturingssysteem biedt mobiele en telewerkers van kleine en middelgrote bedrijven SSL VPN-toegang tot bedrijfskritische applicaties, data en ICT-bronnen, zonder nadelige gevolgen voor de beveiliging. Deze nieuwe versie verbetert de beveiliging door beheerders in staat te stellen om snel, eenvoudig en veilig mobiel toegang te krijgen en op rollen gebaseerde toegangsrechten toe te kennen. Werknemers kunnen zo met hun al dan niet beheerde smartphones, tablets of laptop snel en eenvoudig toegang tot bedrijfsbronnen krijgen. Organisaties kunnen met het besturingssysteem ook BYOD-beleidsregels toepassen om hun bedrijfsnetwerk en gegevens veilig te houden voor onbevoegde toegang en malware.

Dell SonicWALL SMA is een strategische oplossing voor de kanaalpartners van Dell. Met deze nieuwe versie kunnen zij hun klanten effectievere bescherming bieden tegen cyberbedreigingen. Nu de werkplek wordt overspoeld met mobiele apparaten die het eigendom kunnen vormen van zowel de werkgever als werknemer, staan organisaties onder steeds grotere druk om hun personeel veilige mobiele toegang te bieden tot bedrijfsapplicaties, -gegevens en -systemen.

 

Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024 Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024
Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!