BT Benelux stelt Steven Lockwood aan als nieuwe CFO

28-06-2016 | door: Witold Kepinski

BT Benelux stelt Steven Lockwood aan als nieuwe CFO

BT maakt bekend dat Steven Lockwood is aangesteld als CFO voor BT in de Benelux. Hij rapporteert aan Fabrice De Windt, CEO Benelux, BT. Steven komt over uit het Verenigd Koninkrijk, waar hij in 2006 startte als lead finance analyst voor grote strategische deals, zoals BT’s aanbod in 2012 om de Olympische Zomerspelen in Londen te sponsoren. Daarna zette hij zijn carrière binnen BT voort via diverse commerciële, financiële en operationele functies.

Fabrice de Windt, CEO Benelux, BT, zegt: “Steven brengt een schat aan ervaring met zich mee die ons zal helpen te groeien in de Benelux. Ik kijk er naar uit om samen met Steven te werken aan het versnellen van ons succes in de regio.”

Steven bezit een diploma van het Chartered Institute of Management Accountants (CIMA) in het Verenigd Koninkrijk en is sinds 2004 ook actief lid van het instituut.

Steven vervangt Davy Vreys, die BT recent heeft verlaten voor nieuwe carrièremogelijkheden.

Steven is getrouwd en heeft twee kinderen. Hij verhuist met zijn familie van Londen naar Amsterdam.

In de Benelux streeft BT ernaar de toonaangevende communicatiepartner te zijn voor multinationals, overheidsinstellingen en grote lokale ondernemingen. BT heeft meer dan 25 jaar ervaring in de Benelux en levert een breed dienstenpakket waaronder netwerkgebaseerde IT-diensten, professional services en wholesale-diensten.

BT beheert meer dan 6.700 km glasvezelnetwerk in Nederland en 1.100 km aan glasvezelinfrastructuur in België. BT beschikt ook over drie datacentra - in Nederland - en opereert vanuit kantoren in Amsterdam, Brussel en Luxemburg.

Terug naar nieuws overzicht
Security