Redactie - 30 juni 2016

Intratuin optimaliseert artikelbeheer met FlowFabric

Intratuin heeft besloten het artikelbeheer van ruim 700.000 artikelen te professionaliseren en gereed te maken voor verdere (internationale) groei. Om dit te realiseren neemt het tuincentrum FlowFabric in de arm. Deze expert in ontwikkeling van business applicaties brengt het artikelbeheer onder in een Product Data Management en Product Information Management applicatie. Hierdoor wordt het proces van productoriëntatie tot en met de verrijking van de productinformatie sneller, efficiënter en flexibeler. Bovendien wordt de databeheerafdeling ontzorgd en de systeembelasting verlaagd, terwijl de service richting de ondernemers van de vestigingen juist wordt verbeterd.

In de applicatie van FlowFabric dient Product Data Management (PDM) als voorportaal van productoriëntatie van bijvoorbeeld tuinsets en -kussens. PDM voedt de ERP-omgeving met de informatie van producten die daadwerkelijk aan het assortiment van Intratuin worden toegevoegd. Product Information Management (PIM) verrijkt deze met tekst en beeld voor een eenduidig beeld richting alle kanalen ten uitvoer van de omnichannel-strategie. Parralel aan de realisatie van deze applicatie ondergaat de ERP-omgeving een update.

Intratuin heeft de zelfstandigheid van ondernemers van de Intratuinvestigingen hoog in het vaandel staan. Daarom heeft het tuincentrum naast het verplichtte kernassortiment ook aanvullende assortimenten die ondernemers kunnen afstemmen op lokale behoeften. Doordat de ondernemers zelf kunnen inloggen en bestellingen plaatsen, wordt een uitwisseling van spreadsheets met de centrale en lokale databeheerafdeling voorkomen. Het invoeren van data en de controle en verrijking van data is dan één proces.

Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024 Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024
Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!