Witold Kepinski - 30 juni 2016

Red Hat biedt portfolio van zakelijke Linux container oplossingen

Red Hat, leverancier van opensourceoplossingen, biedt portfolio aan zakelijke Linux-containeroplossingen. Het omvat onder andere gratis ontwikkeltools en een compleet containerplatform.

Door in te spelen op het moderniseren van bestaande IT-investeringen en innovatie, biedt Red Hat klanten nu de mogelijkheid op volop te profiteren van containerisatie met veiligere, draagbare en consistente op containers gebaseerde oplossingen. Hierbij worden belangrijke standaarden, zoals het Open Container Initiative (OCI) containerformaat en Kubernetes-orkestratie, ondersteund.

De Linux-containeroplossingen zijn gebouwd op Red Hat Enterprise Linux en bieden een Linux-containerbesturingssysteem via Red Hat Enterprise Linux en Red Hat Enterprise Linux Atomic Host; een ontwikkel- en implementatieplatform voor containers dat is afgestemd op een breed scala aan gebruiksscenario’s in Red Hat OpenShift; een enterprise-grade container-native storage met Red Hat Gluster Storage; en een niform containerbeheer met Red Hat CloudForms.

Lees meer hier.

WK

 

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!