Witold Kepinski - 05 juli 2016

VMware stelt Leon de Werker aan als Senior Regional Director Benelux

VMware stelt Leon de Werker aan als Senior Regional Director Benelux image

VMware, speler in cloud-infrastructuur en business mobility, stelt Leon de Werker (53) aan als Senior Regional Director Benelux. In deze rol werkt hij nauw samen met de lokale VMware-teams en -partners om VMware’s groei te versnellen in de software-defined datacenter-, end-user computing- en hybrid cloud-marktsegmenten in Nederland, België en Luxemburg.

De Werker zal vanuit Nederland rapporteren aan David Parry-Jones, VP en General Manager Northern Europe bij VMware. De Werker volgt Peter Klint op, die een nieuwe functie vervult binnen VMware als Senior Director Northern Europe voor de Network and Security-business.

Voor zijn benoeming bij VMware, was De Werker Country Manager bij ServiceNow in Nederland. Hij heeft meer dan 30 jaar ervaring in de IT-industrie, waar hij als engineer begon en vervolgens verschillende IT-management-, marketing- sales- en channel-rollen heeft vervuld. Voordat hij Operations Director werd van Dow Jones Benelux, gaf hij leiding aan sales teams, partner teams en global account teams voor BMC Software, Mercury Interactive en HP Software.

De Werker: “Ik zie ernaar uit me bij het Benelux-team te voegen en samen met het ecosysteem het volgende tijdperk van VMware te leiden, waarin we klanten ondersteunen in hun digitale transformatie en hen laten profiteren van de voordelen van disruptieve cloud- en mobiele technologieën.”

De Werker heeft elektrotechniek gestudeerd aan de HTS te Hilversum. Hij is geboren in Amsterdam, getrouwd en woont in Den Haag. “Leon’s aanstelling komt op een moment dat VMware zijn klanten steeds meer wil faciliteren in hun weg naar digitale transformatie. We hebben er alle vertrouwen in dat zijn uitgebreide ervaring van grote waarde is bij onze groeistrategie voor de Benelux”, zegt David Parry-Jones, VP en General Manager Northern Europe bij VMware.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!