Commvault stelt Christian Lang aan als Vice-President Sales voor EMEA

12-07-2016 | door: Redactie

Commvault stelt Christian Lang aan als Vice-President Sales voor EMEA

Commvault, specialist in enterprise-dataprotectie en informatiemanagement, stelt Christian Lang aan als Vice-President Sales Europa, het Midden-Oosten en Afrika (EMEA). Lang wordt verantwoordelijk voor het doorzetten van de groei van het bedrijf in de EMEA-regio. Hij heeft meer dan 26 jaar ervaring in de industrie van technologische oplossingen en heeft een bewezen staat van dienst op het gebied van het bouwen van software- en SaaS-gebaseerde IT-business in geheel Europa.  

“Ik kijk ernaar uit dat Christian zich met zijn bewezen staat van dienst aansluit bij ons succesvolle EMEA-team”, zegt Ron Miiller, Senior Vice-President Worldwide Sales van Commvault. “Niet alleen heeft hij ervaring in belangrijke sectoren die een cruciale rol spelen bij expansie in de EMEA-regio, maar hij heeft ook heldere ideeën over de evoluerende eisen van onze klanten dankzij zijn ervaring in verschillende strategische, channel- en enterprise-salesrollen in de EMEA-regio.”

Overstap
Lang maakt de overstap naar Commvault vanuit zijn meest recente positie als General Manager & Vice-President Automotive Sales EMEA van IHS, Inc., waar hij aanzienlijke fiscale prestaties en omzetgroei boekte. Lang werkte verder in leidinggevende seniorfuncties voor verschillende multinationals in de EMEA-regio, waarvan zijn dertien jaar bij Autodesk er het meest uitspringt.

“Commvault is zowel wereldwijd als in de EMEA-regio een groeiende organisatie, en we worden door onze klanten, partners en toonaangevende brancheanalisten gezien als marktleider dankzij ons brede en kwalitatieve aanbod van producten”, zegt Lang. “Persoonlijk zie ik grote kansen om grotere strategische allianties aan te gaan en om meer zakelijke waarde te leveren aan onze eindgebruikers.”

Integrated Solutions Portfolio
De aanstelling van Lang volgt op de recente introductie van Commvaults Integrated Solutions Portfolio inclusief Commvault Data Platform, Commvault Services en Commvault Software, dat organisaties – in zijn elfde versie – een open, doorzoekbare en geautomatiseerde manier biedt om hun data te beschermen, informatie te beheren en risico’s te beperken bij de adoptie van nieuwe technologie.   

In juni 2016 werd Commvault in het Gartner Magic Quadrant for Data Center Backup and Recovery Software voor de zesde keer op rij uitgeroepen tot leider in de markt. Commvault scoorde dit jaar het best op het gebied van visie en daadkracht. Ga voor meer informatie naar: www.commvault.com/itleaders.

Terug naar nieuws overzicht