Ingram Micro cloud uitgebreid met Odin-automatiseringsplatform

12-07-2016 | door: Redactie
Deel dit artikel:

Ingram Micro cloud uitgebreid met Odin-automatiseringsplatform

Ingram Micro versterkt het wereldwijde leiderschap op het gebied van cloud-diensten door de uitbreiding van het Ecosystem of Cloud en heeft vandaag op de Worldwide Partner Conference (WPC) 2016 van Microsoft de nieuwste release van het Odin Service Automation-platform aangekondigd.

Odin Service Automation is een zeer schaalbaar en flexibel automatiseringsplatform voor cloud commerce dat de belangrijkste service providers over de hele wereld in staat stelt een baanbrekende, moderne gebruikerservaring te bieden en het integrale beheer van cloud commerce te stroomlijnen. Met de nieuwe release van Odin Service Automation kunnen service providers nu hun voordeel doen met een intuïtiever, volledig vernieuwd bedieningspaneel voor klanten, verbeterde prestaties en schaalbaarheid en nieuwe SDK's (software development kits) voor plug-ins voor betaling en voor domeinen. Bovendien kunnen service providers snel nieuwe services op de markt brengen door gebruik te maken van het complete aanbod van platform-ready services, waaronder de diensten van het Cloud Solution Provider-programma (CSP) van Microsoft, zodat ze hun opbrengsten kunnen optimaliseren door bijverkopen en gecombineerde verkopen van geïntegreerde cloud-oplossingen via meervoudige verkoopkanalen en resellers.

Ecosystem uitbreiden
Ingram Micro zet zich als channel-bedrijf en wereldwijd leider op het gebied van de cloud in om het Ecosystem of Cloud uit te breiden, in lijn met de visie die het bedrijf met Microsoft deelt. Door de bewezen uitmuntendheid in het stimuleren van CSP-services van Microsoft in grote volumes, heeft Ingram Micro een belangrijke erkenning verdiend in de vorm van de benoeming tot distributeur-partner van Microsoft van het jaar 2016.

In een inspanning om zich in het aanbod op het gebied van het cloud-platform te onderscheiden om de winstgevendheid voor partners te vergroten, heeft Ingram Micro grote investeringen gedaan in het Ecosystem of Cloud, waaronder de acquisitie van Ensim Corporation, leider in het faciliteren van de verspreiding van cloud-toepassingen. In aanvulling op de Cloud Marketplace van Ingram Micro en het Odin-automatiseringsplatform maakt de acquisitie van Ensim het voor Ingram Micro mogelijk de invloed in het marktsegment Enterprise en het middensegment te vergroten en kunnen channel-partners de grootte van hun aanbiedingen verbeteren en een snellere groei in de cloud stimuleren.

Samenwerking Microsoft
"Ons Ecosystem of Cloud is gebouwd op een aantal innovatieve cloud-platforms, aangestuurd door Odin en Ensim, waarmee onze partners leidend kunnen zijn in de markt van via de cloud geleverde oplossingen van Microsoft", zegt Nimesh Dave, Executive Vice President Global Cloud van Ingram Micro. "Onze duidelijke richting en onze nauwe samenwerking met Microsoft hebben deze strategie, die goed afgestemd is op de snel groeiende vraag in de markt, versneld en we kijken ernaar uit om ons aanbod uit te breiden om verdere transformatie van bedrijven voor de partner-community van Microsoft te stimuleren.

Als Diamant-sponsor van de Worldwide Partner Conference 2016 van Microsoft zal Ingram Micro in hun stand nr. 900 laten zien hoe channel-partners hun bedrijf kunnen laten groeien met het Ecosystem of Cloud van Ingram Micro via live demonstraties van de innovatieve cloud-platforms, waaronder Odin Automation Essentials, Ingram Micro Cloud Store, Ingram Micro Cloud Marketplace en de nieuwe release van Odin Service Automation.

Meer informatie over Ingram Micro Cloud: www.ingrammicrocloud.com.  

Terug naar nieuws overzicht

Tags

Cloud, channel
Cloud