Redactie - 12 juli 2016

Microsoft beloont COMPAREX met twee Cloud Licensing Partner of the Year Awards

Microsoft beloont COMPAREX met twee Cloud Licensing Partner of the Year Awards image

Microsoft heeft op woensdag 6 juli COMPAREX uitgeroepen tot Cloud Licensing Partner of the Year in de categorieën Healthcare én Government.

Tijdens een feestelijk evenement in Nijkerk werden door Microsoft de Healthcare & Government Partner of the Year Awards 2016 uitgereikt. Met deze jaarlijkse awards worden Nederlandse partners beloond die het afgelopen jaar bijzondere of innovatieve oplossingen op het gebied van de gezondheidszorg en de overheid hebben geïmplementeerd, op basis van Microsoft Cloud technologie.

COMPAREX heeft tijdens dit event twee awards en een nominatie ontvangen. In beide categorieën is COMPAREX uitgeroepen tot Cloud Licensing Partner of the Year. Daarnaast was COMPAREX ook genomineerd voor de Cloud Advisory Award. Deze awards en nominatie zijn een mooie bekroning op de transformatie die COMPAREX Nederland ondergaat om de meest waardevolle IT solution en services organisatie van Nederland te zijn.

‘Onbetwist de grootste Microsoft Cloud Licensing Partner van Nederland’
Andre Piso, Microsoft Lead Government & Healthcare: “Sinds de samenvoeging van Agile Software met COMPAREX, is COMPAREX onbetwist de grootste Microsoft Cloud Licensing Partner van Nederland met gespecialiseerde Healthcare en Government teams onder leiding van Vincent van den Bout, Richard van der Hulst en Niels Goderie. COMPAREX beheerst het Microsoft T-12 programma uitstekend en is een zelfstandige partner. Daarnaast hebben zij ook de solution advisors in huis om cloud inspiratieworkshops te geven. De samenwerking met deze salesteams is perfect.”

Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024 Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024
Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!