Redactie - 13 juli 2016

17 nieuwe Dell laptops voor de Bart de Graaff foundation dankzij SLTN

SLTN Inter Access heeft 17 nieuwe laptops overhandigt aan de Bart de Graaff foundation (BGF). Het doel van de Bart Foundation is om alle laptops in te zetten voor de Bikkels die dit jaar hun eigen bedrijf starten (17 Bikkels – 17 laptops). De laptops worden door BGF namens SLTN aan deze Bikkels beschikbaar gesteld. 

“Als onderneming is er niets leukers om op deze wijze “starters met een achterstand” te kunnen ondersteunen. Wij wensen alle Bikkels enorm veel succes met de uitdaging hun start-up zo goed mogelijk van de grond te krijgen”, aldus Eugene Tuijnman, CEO SLTN Inter Access. “Dankzij de uitstekende business relatie tussen SLTN en DELL konden we de Bart de Graaff Foundation en de Bikkels een helpende hand toesteken!”

Over de Bart de Graaff Foundation
De Bart de Graaff Foundation helpt jongeren die ondanks hun lichamelijke beperking een niet te stuiten ambitie hebben om op een eigenzinnige en gedurfde manier hun eigen bedrijf te starten. Samen met mentorbedrijven worden de ondernemers gesteund middels coaching, promotie, (financieel) advies, ondersteuning bij het werven van sponsoren en al het andere dat nodig is om de projecten te laten slagen.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!