b.lay en Snow Software sluiten nieuw partnership
14-07-2016
Deel dit artikel:

b.lay en Snow Software sluiten nieuw partnership

Software Asset Management (SAM) aanbieders b.lay en Snow Software gaan een samenwerking aan. De specialistische contractkennis van b.lay en het SAM-platform van Snow Software vormen combinatie, die organisaties helpt hun softwaregebruik te optimaliseren en controle over hun uitgaven te krijgen.

De samenwerking komt tot uiting in twee diensten. Als eerst helpt b.lay organisaties met het opzetten en beheren van de juiste, complete licentiegegevens in het SAM-platform van Snow Software. Daardoor zijn de gegevens accuraat en worden klanten van Snow Software ondersteund met rapportages en advies op maat. Daarnaast complementeert b.lay Snow Software met een compliance service, door analyses uit te voeren met betrekking tot softwareproducten en licentiemetrics. Op deze manier profiteren klanten optimaal van de inzichten die het platform biedt op het vlak van softwaregebruik en de bijbehorende kosten. Bovendien zorgt de samenwerking bij nieuwe gebruikers van Snow Software voor een snelle en efficiënte on-boarding.

Mark van Wolferen (foto), directeur van b.lay: “Wij zijn erg blij met deze samenwerking, die het beste in beide partijen naar boven haalt. Onze dienstverlening is complementair aan elkaar: met het platform van Snow Software en de licentie- en softwarekennis van b.lay halen bedrijven in één klap een volledige Software Asset Management-aanpak in huis. Zo hebben zij nog meer inzicht in en controle over hun software-uitgaven en verlagen ze hun financiële risico’s. Cruciaal in deze tijden waarin software steeds belangrijker wordt voor bedrijven.”

Angus Cameron, Regional Business Manager bij Snow Software: “Veel bedrijven staan jaarlijks voor de uitdaging hun IT-budget zo effectief mogelijk te besteden. SAM speelt hierin een grote rol en langzaam beginnen steeds meer organisaties dit in te zien. Door de samenwerking met b.lay kunnen wij klanten volledig van dienst zijn op het gebied van SAM en hen zo helpen compliant te zijn en kosten te besparen.”     

Terug naar nieuws overzicht
Software