NETGEAR wint Red Dot Design Award voor AirCard 815S Wi-Fi Hotspot

14-07-2016 | door: Redactie

NETGEAR wint Red Dot Design Award voor AirCard 815S Wi-Fi Hotspot

NETGEAR heeft een Red Dot Award gewonnen voor deAirCard® 815S mobiele hotspot (AC815S). De prestigieuze Red Dot Award wordt in verscheidene industrieën beschouwd als één van de belangrijkste designprijzen. De winnaars worden jaarlijks door een internationale jury gekozen uit een reeks producten die zich met hun excellente ontwerp van de concurrentie onderscheiden. Dit jaar dong een recordaantal van 5200 inzendingen uit 57 landen mee naar het Red Dot: Product Design-keurmerk. Dit werd aan een select aantal producten toegekend op het Red Dot Gala in het Duitse Essen. De winnende producten zullen worden tentoongesteld in de Red Dot Design-musea in Essen, Singapore en Taipei.

“Het is natuurlijk fantastisch om in het jaar waarin NETGEAR zijn twintigste verjaardag viert, beloond te worden met zo’n prestigieuze designprijs”, zegt James Hathway, senior industrieel ontwerper bij NETGEAR. “Esthetische kwaliteit speelt al sinds het begin een rol bij de vormgeving van NETGEAR-producten, dus we zijn vereerd dat de Red Dot-jury de unieke eigenschappen van de AirCard 815S erkent.”

De mobiele hotspot is stof-, water- en schokbestendig, en daardoor uitstekend geschikt voor intensief dagelijks gebruik. Met de geavanceerde instelopties blokkeren ouders heel eenvoudig websites. Daarnaast is er de mogelijkheid tot het instellen van een wifinetwerk voor gasten, dat na verloop van een instelbare tijd automatisch gebruikers ontkoppelt. Met één klik kunnen gebruikers bovendien hun 4G-verbinding delen met tot wel vijftien laptops, tablets, smartphones, digitale camera’s, gameconsoles en andere apparaten die wifi ondersteunen. Met de hotspot kan ook geroamd worden in het buitenland.

Belangrijkste eigenschappen:

  • Robuust ontwerp – stof-, water- en schokbestendig
  • Gastenwifi met optionele timer
  • Content kan gefilterd worden
  • De batterij houdt het 22 uur vol op één lading
  • Met BatteryBoost kunnen smartphones worden opgeladen
  • Voorzien van Dual-Band 802. 11ac/b/g/n WiFi technologie
  • Werkt wereldwijd met 4G/LTE
  • Met het intuïtieve touchscreen kunnen data- en energieverbruik en netwerkverbindingen in de gaten worden gehouden
  • Verbind tot 15 WiFi apparaten (hotspot password required)

Beschikbaarheid
De AirCard 815S mobiele hotspot is beschikbaar bij zowel geautoriseerde NETGEAR-partners als via andere verkoopkanalen. 

Terug naar nieuws overzicht

Tags

award