Kaseya opent in Dublin nieuw hoofdkantoor voor de EMEA-regio

13-07-2016 | door: Witold Kepinski

Kaseya opent in Dublin nieuw hoofdkantoor voor de EMEA-regio

Kaseya, leverancier van IT-systeembeheeroplossingen voor Managed Service Providers (MSP’s) en het mkb, opent op 20 juli 2016 in Dublin een nieuw hoofdkantoor voor de EMEA-regio. Op het grotere kantoor zullen veertig medewerkers aan de slag gaan, met ruimte voor uitbreiding tot zeventig. Daarmee is het kantoor een afspiegeling van Kaseya’s consistent groeiende aanwezigheid in Europa. 

Europa is en blijft een belangrijke markt voor Kaseya, en het bedrijf is van plan zijn Europese business in het komende jaar uit te breiden. Kaseya’s hoofdkantoor in Dublin was altijd al een hub voor customer support en voor de finance- en hr-teams, maar dient na deze significante uitbreiding ook als saleshub en als thuisbasis voor verschillende customer success- en marketingmedewerkers. Daarnaast is de werkplek in Dublin ook het hoofdkantoor voor Kaseya’s Europese leadership-team. Naast Dublin heeft Kaseya Europese kantoren in Den Haag, Londen en München. 

“We zijn toegewijd aan onze klanten en willen ons bevinden op die plekken, waar zij zich ook bevinden”, zegt Miguel Lopez, General Manager van Kaseya. “We kijken ernaar uit onze groei in Europa door te zetten om tegemoet te komen aan de toenemende Europese vraag naar complete IT-oplossingen. Het nieuwe hoofdkantoor in Dublin geeft ons de kans om onze Europese business uit te breiden en tegelijkertijd onze bestaande klanten te blijven bedienen.” 

WK

 

Terug naar nieuws overzicht
Software