Marc Betgem nieuwe Chief Sales Officer van COMPAREX

14-07-2016 | door: Redactie
Deel dit artikel:

Marc Betgem nieuwe Chief Sales Officer van COMPAREX

Marc Betgem zal met ingang van 1 juli 2016 aan de slag gaan als Chief Sales Officer bij COMPAREX. Hij heeft de afgelopen 17 jaar in diverse managementrollen gefungeerd binnen de COMPAREX Group. In zijn laatste functie leidde hij als Executive Vice President de BeNeLux en Zuid-Afrikaanse regio.

Wilfried Pruschak, Chief Executive Officer COMPAREX: “Ik ben zeer verheugd dat Marc is benoemd tot Chief Sales Officer! Marc levert niet alleen ondernemersvaardigheden, maar na bijna 20 jaar ervaring bij COMPAREX bezit hij ook diepgaande kennis van wat onze klanten nodig hebben.”

De COMPAREX AG directie bestaat uit Chief Executive Officer Wilfried Pruschak, Chief Financial Officer Thomas Reich en Chief Sales Officer Marc Betgem.

Michel van Teijlingen (voorheen Commercieel Directeur) is per 1 juli 2016 benoemd tot General Manager van COMPAREX Nederland. Marc Betgem: “Michel is de aangewezen persoon om COMPAREX Nederland naar nieuwe successen te leiden. Hij bezit niet alleen de ervaring, kennis en het respect van de organisatie, maar ook de drive om van COMPAREX de meest waardevolle IT solution en services organisatie van Nederland te maken.”

Terug naar nieuws overzicht

Tags

CEO