Redactie - 15 juli 2016

Robin de Weert wordt manager marketing en productmanagement Infopact

Robin de Weert wordt manager marketing en productmanagement Infopact image

Infopact, leverancier van IP-communicatieoplossingen voor de zakelijke markt, heeft Robin de Weert (31) aangesteld als manager marketing en productmanagement. Het doorontwikkelen van het productportfolio van Infopact met de focus op het creëren van een sterk online platform zijn de belangrijkste speerpunten.

De Weert startte zijn carrière bij Infopact met de productontwikkeling en lancering van Allesin1. Als productmanager was hij vervolgens verantwoordelijk voor productlanceringen en de strategische roadmap binnen het productportfolio. “Na een aantal jaar te hebben gewerkt als productmanager, wilde ik graag meer de verbinding met marketing maken. Infopact levert cruciale IP-communicatieoplossingen aan ondernemers via een landelijk dekkend partnernetwerk. Hierin hebben wij een betekenisvolle rol die ik nog beter zichtbaar wil maken”, aldus De Weert.

Hoger niveau

Herman Tanis, algemeen directeur van Infopact, over de aanstelling van Robin: “We zijn verheugd dat Robin aan de slag gaat als manager marketing en productmanagement. Het Allesin1-portfolio dat hij ontwikkeld en gelanceerd heeft, is binnen enkele jaren naar ruim 10.000 klanten gegroeid. Robin beschikt over een ruime hoeveelheid inhoudelijke kennis en is tegelijkertijd in staat om de bedrijfsstrategie van Infopact te overzien. Met de toevoeging van Robin aan ons managementteam heb ik er vertrouwen in dat we nog beter in staat zijn onze meerwaarde te bieden aan klanten en partners en Infopact naar een hoger niveau te tillen.”

Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024 Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024
Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!