Pronovus sluit distributieovereenkomst met ESET Nederland

15-07-2016 | door: Redactie
Deel dit artikel:

Pronovus sluit distributieovereenkomst met ESET Nederland

Pronovus heeft recentelijk een distributieovereenkomst getekend met cybersecurity aanbieder ESET Nederland. Deze samenwerking stelt beide organisaties in staat het ruime portfolio van security solutions te introduceren via een netwerk van gecertificeerde IT-partners.

ESET ontwikkelt beveiligingssoftware om organisaties te helpen in hun strijd tegen online bedreigingen. Met een uitgebreid portfolio van security solutions kunnen organisaties zowel preventieve als detectieve maatregelen nemen om hun data te beschermen. ESET is een top-3 vendor op het gebied van endpoint security en is recentelijk als visionair in het Gartner Magic Quadrant Report voor endpoint-beveiligingsplatforms opgenomen.

Pronovus beschikt over een portfolio van diensten voor identity management, informatiebeveiliging, veilig telewerken, hyperconverged infrastructuren en cyber security. De cybersecurity oplossingen van ESET Nederland zijn complementair aan het portfolio van diensten voor cyber security. Door deze samenwerking is Pronovus nog beter in staat om totaaloplossingen aan te bieden, vanaf werkplek tot en met datacenter.

“Pronovus is een echte specialist op het gebied van security. We hebben er vertouwen in dat we met het vormen van een complementair porfolio samen kunnen groeien en de markt nog beter kunnen bedienen”, aldus Dave Maasland (foto), Managing Director van ESET Nederland.

Terug naar nieuws overzicht
Security