Andy Isherwood wordt baas HPE EMEA
18-07-2016 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

Andy Isherwood wordt baas HPE EMEA

Andy Isherwood wordt de nieuwe baas van HPE EMEA. Andy Isherwood was eerder baas van HPE United Kingdom & Ireland. Marc Waters gaat nu deze eilanden voor HPE leiden.

Isherwood wordt andere verantwoordelijk voor de verkoop van HPE servers, storage, netwerken, technologie services, converged datacenter infrastructuren en cloud dienstenIsherwood volgt Peter Ryan op die nu baas is van de HPE global sales organisatie, waaronder ook indirect en regionale sales.

Optimalisaties

Hewlett Packard Enterprise (HPE) heeft de top van zijn sales en marketingmanagement geoptimaliseerd. Doel is dat partners nog flexibeler en beter met HPE kunnen samenwerken. HPE CEO Meg Whitman meldt in een blog heeft als doel betere sales te doen in één organisatie van de HPE Enterprise Group. Hierbij zullen CTO Martin Fink (die al 30 jaar bij HP /HPE werkt en onder andereThe Machine ontwikkelde) en Chief Customer Officer John Hinshaw zich gaan terugtrekken. Fink gaat eind van het jaar met pensioen.

HPE gaat verder zijn product marketing, e-commerce en customer advocacy samensmelten in één marketingorganisatie met als hoofd Chief Marketing & Communications Officer Henry Gomez. COO Chris Hsu is baas van de IT en cybersecurity teams.

Terug naar nieuws overzicht
Hardware