Witold Kepinski - 19 juli 2016

HP Elite x3 device vanaf 1 september 2016 beschikbaar

HP Elite x3 device vanaf 1 september 2016 beschikbaar image

De HP Elite x3, het nieuwe mobiele computing platform dat HP tijdens het Mobile World Congress lanceerde, is per 1 september beschikbaar op de Nederlandse markt. De HP Elite x3 is een device dat volgens HP de kracht van een pc combineert met de veelzijdigheid van een tablet én de premiumfuncties van een smartphone.

De HP Elite x3 is volgens HP ontworpen voor zakelijke gebruikers, die met het apparaat altijd en overal productief zijn. Door de gebruiksvriendelijkheid hebben zij intuïtief toegang tot contacten, programma’s en documenten zonder over te schakelen naar een ander apparaat. Gebruikers kunnen op de smartphone een programma starten en doorwerken aan hun bureau of op een andere locatie zonder op te slaan, te synchroniseren of opnieuw op te starten. De HP Elite x3 maakt hiervoor gebruik van Microsoft Continuum, HP Workspace en de bijbehorende accessoires HP Desk Dock en HP Lap Dock.

Prijzen

De HP Elite x3 inclusief In-ear koptelefoon is per 1 september beschikbaar voor € 699,- (ex. btw); inclusief de Desk Dock voor € 729,- (ex. btw) en inclusief Desk Dock en Lap Dock voor € 1.199,- (ex. btw). Het complete ecosysteem inclusief accessoires en de software solutions is later deze zomer beschikbaar. De HP Elite x3 richt zich op de zakelijke markt en wordt verkocht via HP Business partners.

Voor meer informatie over de HP Elite x3 bezoek: http://store.hp.com/NetherlandsStore/Merch/Offer.aspx?p=b-hp-elite-x3

WK

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!