Witold Kepinski - 22 juli 2016

Oracle wordt lid White House Advanced Wireless Research

Oracle Cloud-technologie wordt gebruikt bijhet Platforms Enabling Advanced Wireless Program (PAWR), een programma van het White House Office of Science and Technology Policy.

Het programma wordt geleid door de National Science Foundation, de non-profitorganisatie US Ignite, en een consortium van experts uit de sector en academische wereld. Deze groepen werken samen om meer grip te krijgen op de unieke uitdagingen en kansen die door next-generation netwerkplatformen worden gecreëerd.

Oracle Communications voorziet onderzoekers van technologie voor core-netwerkbeheer, analytics en netwerkorkestratie om hen te helpen de invloed van abonneegedrag te interpreteren, de orkestratie te verbeteren en de beveiliging te ondersteunen.

De research- en development-activiteiten van Oracle dragen bij aan een betere grip op het voorkomen van netwerkmisbruik via legitieme netwerkverbindingen. Op deze manier kunnen zelfs ‘vertrouwde’ netwerken geen misbruik maken van hun toegang. Ook de analyse van de invloed van andere netwerken via misconfiguraties of malformed packets is hierbij inbegrepen. Daarnaast helpen Oracles bijdrages standaarden, procedures en uitgangspunten voor de telecommunicatiecloud vast te stellen.

Lees meer hier: White House Fact Sheet

 

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!