Witold Kepinski - 23 juli 2016

Canon introduceert imageRUNNER ADVANCE 5500-serie

Canon introduceert een printplatform dat aansluit op de veranderende manier van werken binnen dynamische werkomgevingen. Het nieuwe platform is ‘next level’ op het gebied van consistentie, doordat het alle nieuwe generatie imageRUNNER ADVANCE MFP’s voorziet van dezelfde functionaliteit.

Tegelijkertijd introduceert Canon de imageRUNNER ADVANCE 5500-serie, bestaande uit vijf nieuwe A3-kleurenmultifunctionals. Deze serie is voorzien van het nieuwe platform, wat zorgt voor een verbetering van de productiviteit dankzij intelligente document workflows en een intuïtieve, eenvoudige gebruikersbeleving.

Het nieuwe Canon-printplatform biedt de flexibiliteit om aan te sluiten op ontwikkelingen op het gebied van mobiel werken, connectiviteit, systeemintegratie, beveiliging, personalisatie, kostenbeheer en productiviteit. Het platform voorziet alle modellen uit de nieuwste imageRUNNER ADVANCE-reeks van dezelfde functies en mogelijkheden, die op elk model beschikbaar en toegankelijk zijn via een uniform touchscreen beeldscherm met smartphone-functionaliteit. Nieuwe updates actualiseren automatisch. Dit geldt ook voor eerder geplaatste multifunctionele printers uit de nieuwe generatie imageRUNNER ADVANCE-productlijn. Dit biedt organisaties meer consistentie in hun printerpark, zowel in het beheer als in het gebruik en het onderhoud.

De vijf nieuwe MFP’s (imageRUNNER ADVANCE C5535, imageRUNNER ADVANCE C5535i, imageRUNNER ADVANCE C5540i, imageRUNNER ADVANCE C5550i en imageRUNNER ADVANCE C5560i) dragen bij aan efficiencyverbetering binnen de gehele organisatie. Ze beschikken over een intuïtieve, herkenbare gebruikersinterface en geavanceerde mogelijkheden voor personalisatie. De Universal Login Manager zorgt voor een unieke combinatie van gebruikersgebonden authenticatie, controle van de personalisatie en inzicht in de totale printproductie – daarmee helpt ULM om een aanzienlijke verlaging van de totale kosten voor documentproductie te realiseren. De systemen zijn eenvoudig te integreren met de optionele uniFLOW-software, Canon’s omvangrijke en schaalbare softwareplatform voor apparaat- en documentbeheer en voor slimme scansolutions, dat optimale monitoring en controle biedt.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!