Witold Kepinski - 23 juli 2016

Login Consultants wordt onderdeel van Orange Business Services

Login Consultants wordt onderdeel van Orange Business Services image

Login Consultants, erkend specialist op het gebied van desktop virtualisatie (VDI/SBC) oplossingen wordt onderdeel van Orange Business Services.

Orange Business Services, onderdeel van Orange, is een wereldwijde IT en communicatie serviceprovider die actief is in 220 landen. Deze organisatie helpt bedrijven om effectiever en efficiënter samen te werken en de betrokkenheid van hun klanten te verbeteren. Dit alles door mensen, locaties en apparatuur veilig en betrouwbaar met elkaar te verbinden. Login Consultants en Orange Business Services zeggen in de markt voor desktop virtualisatie een goede reputatie opgebouwd.

Door de bundeling van de kantoren in Nederland, Duitsland, Frankrijk en België, krachtige proposities en een breed klant portfolio zijn we nu één van de belangrijkste Europese spelers op het gebied van desktopvirtualisatie aldus Login Consultants Managing Director Rob van Bavel (foto): "Op basis van onze schaalgrootte en gezamenlijke expertise kan Login Consultants samen met Orange Business Services innovatieve cloud- en SBC/VDI-oplossingen op nationaal en internationaal niveau aanbieden bij onze klanten”.

Login Consultants biedt Consultancy en Managed Services dienstverlening aan onder ander bij ABN AMRO, VUmc, Vodafone, BMW, AMC, Dachser en DHL.

Door: Witold Kepinski

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!