Dion van der Arend wordt Senior Manager License Consulting Services bij Insight
26-07-2016 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

Dion van der Arend wordt Senior Manager License Consulting Services bij Insight

Dion van der Arend (48 jaar) is per 1 juli 2016 gestart bij Insight Enterprises als Senior Manager License Consulting Services (LCS). Van der Arend is verantwoordelijk voor de activiteiten van Insight op het gebied van licentieconsulting en -support in de Benelux. Insight is een sterke speler in de markt voor software licensing services naar eindklanten en wil zijn positie verder uitbreiden. Daarbij is een belangrijke rol weggelegd voor Van der Arend en zijn team van consultants en supportmedewerkers.

Van der Arend: “Mijn ambitie is om de relevantie van onze consultingactiviteiten te vergroten. Met de komst van de cloud is de softwaremarkt nog complexer geworden. Er is een nieuwe kijk nodig op softwarelicenties- en gebruik. Je moet als organisatie niet alleen weten of je de juiste licenties en versies in huis hebt om compliant en kostenefficiënt te zijn, maar ook hoe er gebruik wordt gemaakt van de functionaliteit in de cloud. Insight is bij uitstek de partij om daarbij te helpen. Het biedt een mooie groeiuitdaging, voor mij de reden om voor Insight te kiezen.” Van der Arend wil vanuit de Benelux ook bijdragen aan het standaardiseren en verbreden van de LCS-activiteiten van Insight op Europees niveau. 

Van der Arend neemt brede managementervaring en kennis mee op het vlak van ICT, business development, accountmanagement en operationele processen, en bekleedde seniorfuncties bij diverse gerenommeerde internationale ICT-bedrijven. Meest recent stuurde hij bij Leferink de business unit Leferink Document Works aan.

WK

Terug naar nieuws overzicht
Software