Citrix laat GoTo business fuseren met LogMeIn
27-07-2016 | door: Witold Kepinski

Citrix laat GoTo business fuseren met LogMeIn

Citrix heeft de financiële resultaten van het tweede kwartaal van fiscaal jaar 2016 bekend gemaakt. Daarnaast maakte het bedrijf de plannen bekend om de GoTo business te fuseren met LogMeIn, een deal van ruim 1,8 miljard dollar. Citrix blijft zicht richten op de strategie om geïntegreerde technologie te leveren voor veilige levering van apps en data.

Citrix kondigde aan over het tweede kwartaal van fiscaal jaar 2016 een omzet te hebben behaald van 843 miljoen dollar, vergeleken met 797 miljoen dollar in het tweede kwartaal van fiscaal jaar 2015. Dit representeert een omzetgroei van 6 procent. De nettowinst steeg van 103 naar 121 miljoen dollar

Fusienieuws

Citrix kondigde aan dat het bedrijf definitieve afspraken heeft gemaakt met LogMeIn waarbij LogMeIn samen gaat met de Citrix’s GoTo productfamilie. Het samengestelde bedrijf verwacht jaarlijkse omzetten van meer dan 1 miljard dollar te kunnen behalen met meer dan 2 miljoen klanten in vrijwel ieder land ter wereld. De samenstelling verbindt bewezen innovators met een gedeelde visie op de manier waarop mensen verbinden met klanten, collega’s en de wereld om hen heen. De combinatie van de GoTo business en LogMeIn zorgt voor de noodzakelijke schaal, portfolio en resources om partners te helpen mensen en bedrijven wereldwijd nog gemakkelijker te verbinden en samen te laten werken.

WK

Terug naar nieuws overzicht
Software