Workspace 365 beschikbaar via Ingram Micro Cloud Marketplace

02-08-2016 | door: Redactie
Deel dit artikel:

Workspace 365 beschikbaar via Ingram Micro Cloud Marketplace

Ingram Micro heeft aangekondigd dat Workspace 365, de complete browser-based werkplek van New Day at Work, beschikbaar is via de Ingram Micro Cloud Marketplace in Nederland. New Day at Work biedt met Workspace 365 een werkplek waarin alle diensten aan elkaar gekoppeld kunnen worden binnen een vanzelfsprekende userinterface. Alle applicaties en data worden vereenvoudigd met een browser-based werkplek: in één keer inloggen op web-apps via Single Sign-On, met Legacy Windows Applicaties verbinden en apps als Office 365, AFAS et cetera worden vereenvoudigd.

Via de Ingram Micro Cloud Marketplace is het nu mogelijk voor resellers om eenvoudig browser based werkplekken te configureren, leveren en beheren, samen met andere cloud oplossingen, via één enkel, geautomatiseerd platform.

“Met Workspace 365 voegen we een belangrijke oplossing toe aan de Ingram Micro Cloud Marketplace. Het is een mooi voorbeeld van de diversiteit die wij willen leveren op onze marketplace. Daarnaast zijn wij overtuigd van de drive die wij zien binnen New Day at Work als nieuwe partner. Samen gaan we niet alleen bestaande maar ook nieuwe klanten aan ons binden, via deze uitstekende oplossing die op een zeer eenvoudige wijze enorm gebruiksgemak oplevert”, zegt Joost Fhij, Senior Regional Manager Benelux en Italië van Ingram Micro.

Hybride werkplekken
Over de samenwerking zegt Erik Nicolai, CEO van New Day at Work: “Door de grote toename van cloud applicaties zijn veel bedrijven op zoek naar een hybride werkplek. Om die reden helpen wij resellers van Ingram Micro om al hun diensten, zowel web- als windows-based applicaties, via één white-label werkplek aan te bieden. Zo krijgen bedrijven een combinatie tussen cloud- en hybride werkplekken, afhankelijk van wat een gebruiker(sgroep) nodig heeft. Hierdoor onderscheiden resellers zichzelf van andere werkplek aanbieders en kunnen ze meerdere diensten uit de Ingram Micro Cloud Marketplace bundelen onder één rekening.”

Ecosysteem
De Ingram Micro Cloud Marketplace is een ecosysteem van klanten, verkopers en oplossingen waarmee IT partners en professionals cloud diensten op eenvoudige wijze kunnen configureren, leveren en beheren. Verkoop, ondersteuning en administratie worden sterk vereenvoudigd en u kunt voortaan de volledige klantcyclus beheren vanuit een enkel, geautomatiseerd platform, ontwikkeld en ondersteund door Ingram Micro.

Terug naar nieuws overzicht

Tags

workspace