ALSO Nederland voegt Builder 3D Printers toe aan assortiment

02-08-2016 | door: Redactie
Deel dit artikel:

ALSO Nederland voegt Builder 3D Printers toe aan assortiment

ALSO Nederland is nu ook distributeur van Builder 3D Printers. Builder 3D Printers is een Nederlandse fabrikant van 3D printers en is gevestigd in Noordwijkerhout.

Builder 3D Printers wordt in meerdere studies en vergelijkende onderzoeken geprezen om haar goede kwaliteit en solide technologie. In de markt waarin 3D printing volop in ontwikkeling is heeft Builder een prominente positie. Het product van Builder 3D Printers onderscheidt zich op basis van betrouwbare kwaliteit en de unieke ontwikkelde Dual-Feed Extruder. De productlijn omvat desktopmodellen en eindigt bij de grootste industriële stand-alone 3D productiemodellen.

De 3D printermarkt is een sterk groeiende markt en zal een belangrijke rol gaan spelen in toekomstige productieprocessen. Voor nu richt Builder 3D printers zich vooral op educatie en industriële toepassingen.

“Door het toevoegen van een leverancier zoals Builder 3D Printers, onderstreept ALSO Nederland haar strategie om klanten steeds vernieuwende concepten en productgroepen te kunnen bieden”, aldus Erik de Boer, Director Purchase & Product Management.

Terug naar nieuws overzicht