Kaseya Connect User Conference

10-08-2016 | door: Redactie

Kaseya Connect User Conference
(16-11-2016)

Kaseya organiseert zijn Connect User Conference dit jaar voor het eerst ook in Europa. De conferentie voor partners en klanten vindt plaats van 16 en 17 november 2016 in Barcelona. Aanmelden is nu mogelijk.

Kaseya Connect 2016 dat in mei van dit jaar werd gehouden in San Diego (Verenigde Staten) was een groot succes. Kaseya wil daarom nu zijn partners en klanten in EMEA een op Europa gerichte versie van het evenement aanbieden. De informatie die ze daar opdoen, is meteen in de praktijk te brengen.

Alle mogelijkheden van de conferentie op een rij:

Netwerken met vakgenoten, ondernemers, value-added resellers, gebruikers en experts uit de branche.

Technische presentaties en hands-on-demo’s bijwonen. Hiermee doen bezoekers meer kennis op over de oplossingen van Kaseya. Ook is er aandacht voor toekomstige trends.

De nieuwste productreleases en roadmaps bekijken. Bezoekers kunnen zelf de nieuwste versies van Kaseya VSA, Kaseya BMS, Kaseya AuthAnvil, Kaseya Traverse en de Kaseya 365 Command-producten ervaren.

Kennismaken met de directie van Kaseya. Het management bespreekt Kaseya’s strategie en productvisie en beantwoordt alle vragen van klanten en partners.

De sponsors van Kaseya Connect Europe zijn:

Voorafgaand aan de conferentie vindt het M&A-symposium voor MSP’s plaats op dinsdag 15 november. Dit symposium, dat een halve dag duurt, is gratis te bezoeken en alle MSP-managers zijn welkom, ongeacht of ze klant van Kaseya zijn. Het symposium richt zich op de vraag welke invloed fusies en overnames hebben op MSP’s tijdens hun lifecycle. MSP’s ontdekken er waarom een M&A-strategie essentieel is voor MSP’s van diverse groottes en tijdens alle ontwikkelingsstadia. Daarnaast worden er best practices voor het creëren en uitvoeren van een M&A-strategie gedeeld. Verder krijgen MSP’s er inzicht in de verschillende perspectieven van kopers en verkopers in M&A-relaties.

Meer informatie over Kaseya Connect Europe en het M&A-symposium is te vinden op de conferentiewebsite.

Alle informatie op een rij:

Wanneer: 16 en 17 november 2016 (M&A-symposium op 15 november)

Waar: Hilton, Barcelona

Agenda en aanmelden: http://europe.kaseyaconnect.com

Terug naar nieuws overzicht
Software