Witold Kepinski - 13 augustus 2016

Pro Act IT wint Europese aanbesteding bij Tweede Kamer der Staten-Generaal

Pro-Act IT heeft de Europese aanbesteding gegund gekregen voor het ter beschikking stellen van ICT professionals ten behoeve van de Tweede Kamer der Staten-Generaal.

De tender kent een looptijd van twee jaar met een optie tot verlenging van nog eens twee jaar. De door Pro-Act IT (en een tweetal andere IT-dienstverleners) gewonnen aanbesteding omvat het ter beschikking stellen van ICT professionals als projectleiders, uitvoerende functies als ontwikkelaars, technisch beheerders maar ook adviesfuncties als architecten en technisch consultants.

De Tweede Kamer der Staten-Generaal heeft bij de gunning van de tender vanzelfsprekend gekeken naar de economische aspecten, maar heeft daarnaast veel aandacht geschonken aan aspecten als kwaliteit en continuïteit.

Ray Goossens, Algemeen Directeur Pro-Act IT: “Wij zijn zeer verheugd dat wij deze aanbesteding gegund hebben gekregen. Er is bewust ingezet op een situatie waarin vooral de kwaliteit van belang is. Het sturen op kwaliteit past naadloos in onze bedrijfsvisie. Het is fijn om te zien dat ook de klant deze meerwaarde voelde in de gehouden presentatie welke onderdeel was van de selectie. Het winnen van deze aanbesteding zien wij dan ook als een enorme erkenning van onze kennis en kunde op het gebied van flexibele arbeid. Wij zien uit naar de samenwerking en zijn vastbesloten deze succesvol in te vullen.”

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!