G DATA Partner Event in het Philips Stadion

17-08-2016 | door: Witold Kepinski

G DATA Partner Event in het Philips Stadion

Op 5 oktober aanstaande organiseert G DATA Nederland een exclusief Partner Event in het Philips Stadion in Eindhoven. Deze middag is bedoeld voor bestaande en nieuwe resellers van G DATA.

“Goede IT-security resellers doen er alles aan om hun kennis up-to-date te houden. Alleen dan kunnen zij hun klanten goed en volledig voorlichten en adviseren over de best passende netwerkbeveiliging. Bovendien kunnen zij alleen met voldoende productkennis hun klanten goed helpen met het op de juiste manier installeren en het optimaal configureren daarvan. G DATA helpt resellers op dagelijkse basis met het aanscherpen van die kennis door het delen van informatie, het geven van voorlichting en het organiseren van trainingen en events”, legt Jerrel Abdoel, Sales Manager van G DATA Nederland uit. “En hoewel het bij een event om de inhoud gaat, kan een mooie locatie zorgen voor extra inspiratie en een positieve sfeer. Het Philips Stadion is bij uitstek een plek waar grote inspanningen en fantastische prestaties worden geleverd. Het is dan ook de perfecte plaats voor een G DATA Partner Event”.

Programma

Het volledige programma wordt nog uit de doeken gedaan, maar duidelijk is dat er naast het serieuze werk ook tijd is ingeruimd voor ontspanning: de aanwezigen worden tussen de sessies door uitgenodigd voor een rondleiding door het stadion en getrakteerd op een uitgebreide lunch.

Wat:                 G DATA Partner Event

Wanneer:         5 oktober 2016, van 10.30u tot 14.30u.

Waar:               Philips Stadion, Frederiklaan 10A, 5616 NH Eindhoven

Aanmelden:      Stuur een email naar [email protected]

Terug naar nieuws overzicht

Tags

Security, MKB
Security