LeaseWeb infrastructuur gebruikt NetApp Flash met ONTAP
17-08-2016 | door: Redactie

LeaseWeb infrastructuur gebruikt NetApp Flash met ONTAP

LeaseWeb versnelt de levering van de infrastructuur met NetApp Flash Met geïnstalleerde NetApp-systemen kan LeaseWeb klanten helpen met vertrouwen over te stappen naar de cloud. “LeaseWeb kan een serviceniveau bieden dat vaak alleen grote bedrijven kunnen implementeren. Met ons huidige aanbod voor de public cloud die is gebouwd op NetApp kunnen we de extra stap zetten om te voldoen aan de behoeften van de klant”, aldus Robert van der Meulen (foto), Manager Cloud bij LeaseWeb. “De continue beschikbaarheid, stabiliteit en geweldige performance die onze huidige infrastructuur biedt is een succesvolle combinatie.”

LeaseWeb, een van de grootste hostingmerken ter wereld, biedt een groot aantal oplossingen voor cloudhosting, bare-metal servers, CDN-services en meer. Bij alle bedrijfsactiviteiten staat de klant centraal. Als onderdeel van de public-cloudstrategie wilde het bedrijf de levering van de infrastructuur versnellen om klanten in staat te stellen hun missiekritische workloads in de cloud te plaatsen.

LeaseWeb had een oplossing van enterpriseklasse nodig die lage latency, betrouwbaarheid, constante doorvoer, geen downtime en minimale administratieve overhead biedt. LeaseWeb heeft uiteindelijk gekozen voor NetApp om de beschikbaarheid te verhogen, de levering van services te versnellen en de klanttevredenheid te maximaliseren. 

LeaseWeb heeft NetApp All Flash FAS (AFF) systemen met ONTAP-software wereldwijd geïmplementeerd. Door solid-statedisks en niet langer traditionele harddisks te gebruiken, heeft LeaseWeb efficiëntere performance en latency gerealiseerd van minder dan een milliseconde. Servers zijn nu efficiënter, waardoor CPU's hun volledige potentieel kunnen benutten. Daarnaast kunnen storage-upgrades nu worden uitgevoerd zonder downtime en kan data zonder onderbreking worden verplaatst tussen nodes.

Met behulp van NetApp kreeg LeaseWeb de volgende mogelijkheden:

Resources inzetten voor innovatie in plaats van het beheer van het datacenter

Groter reactievermogen en hogere betrouwbaarheid van applicaties

Onderhoud zonder onderbreking

Vermijding van knelpunten met storage, voor consistent hoge performance

Schaalbaarheid als een optie voor schalen-op-aanvraag

 

Meer informatie staat in  de case study LeaseWeb of NetApp All Flash FAS

Terug naar nieuws overzicht
Cloud