Xerox introduceert DocuMate 6440 scanner

19-08-2016 | door: Witold Kepinski

Xerox introduceert DocuMate 6440 scanner

Om waardevolle informatie uit zowel papieren als digitale documenten te ontsluiten en beheren introduceert Xerox de DocuMate 6440 scanner. De scanner is voorzien van ingebouwde software voor beeldoptimalisatie en is daardoor in staat om tot één pagina per seconde te scannen. De scans worden vervolgens automatisch en zonder kwaliteitsverlies verzonden naar een van de negen voorgeprogrammeerde en configureerbare bestemmingen.

De DocuMate 6440 maakt gebruik van Visioneer OneTouch-technologie. Met één simpele druk op de knop kunnen documenten direct worden gescand en verzonden naar vrijwel elke applicatie, map of apparaat. De geïntegreerde Acuity-software voor beeldoptimalisatie corrigeert en verbetert beelden automatisch. Elk gescand document kan probleemloos worden omgezet in een doorzoekbaar PDF-bestand en vervolgens worden doorgezet naar een e-mailprogramma of zakelijke internetapplicatie. Zorginstellingen kunnen bijvoorbeeld documenten van patiënten snel scannen en automatisch doorsturen naar de apotheek of facturatieafdeling. Dit zorgt voor verbeterde productiviteit en efficiëntie voor de zorginstelling en de patiënt.

Zowel plastic ID- en verzekeringspassen als papieren documenten kunnen snel worden gescand via de automatische invoerlade voor documenten, die ruimte biedt voor 80 pagina’s. De Documate 6440 levert tot 33 procent snellere prestaties dan zijn voorganger en kan 60 dubbelzijdige kleurenpagina’s per minuut scannen.

De veelzijdigheid van de scanner in combinatie met geavanceerde technologie voor papierverwerking maakt de DocuMate 6440 een ideale oplossing voor organisaties in de gezondheidszorg, bancaire sector, onderwijs- en overheidssector, financiële dienstverlening, energie-industrie en productie-industrie.

Beschikbaarheid

De Xerox DocuMate 6440 is per direct verkrijgbaar via erkende resellers.

Terug naar nieuws overzicht
Hardware