Witold Kepinski - 19 augustus 2016

Digio wordt SAP Extended Business Member van Quinso

Digio wordt SAP Extended Business Member van Quinso image

 Digio is SAP Extended Business Member geworden van Quinso zodat zij ook SAP software licenties kunnen aanbieden. Zowel Quinso als Digio zien synergie in deze samenwerking.

Beide consultancy bedrijven kennen elkaar al jaren en zullen elkaar versterken door een nog breder product portfolio aan te bieden, waardoor zowel Quinso als Digio haar klanten nog beter van dienst kunnen zijn, aldus Huub de Bie, Directeur bij Digio: “Het Extended Business Programma van SAP geeft Digio de mogelijkheid om het partnership met SAP en Quinso nog meer te versterken. Daarnaast zal Digio toegang krijgen tot alle nieuwe oplossingen die SAP tegenwoordig te bieden heeft, waardoor wij als bedrijf het complete product portfolio van SAP aan onze prospects en klanten kunnen aanbieden. Deze samenwerking met Quinso is van strategisch belang en ik ben er van overtuigd dat het ons nu en in de toekomst een nog betere positie in de markt zal geven.”

Michael Blokdijk, Partner Manager bij SAP Nederland: “Digio past heel goed bij de uitstraling die SAP en Quinso in de markt hebben. De toegevoegde waarde die zowel Quinso als Digio bieden bij de implementaties van SAP projecten wordt door hun klanten substantieel genoemd. Klanten maken daardoor zo optimaal en efficiënt mogelijk gebruik van de SAP software en dat is nou precies wat wij van onze partners verwachten”.

Hubert Wezenberg, Managing Partner bij Quinso: “De deskundigheid van de zeer ervaren consultants van Digio zijn een waardevolle aanvulling voor Quinso. Daarnaast is ook de productkennis op het gebied van SAP Technology en HANA een aanvulling op het product portfolio wat wij onze klanten kunnen bieden. Middels deze samenwerking verbreden we gezamenlijk het werkgebied en kan ook voor de producerende branche gespecialiseerde oplossingen worden geboden”.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!