Redactie - 22 augustus 2016

Hybrid Cloud staat centraal tijdens Azlan IBM Cafe op 13 september

Op dinsdag 13 september organiseert de IBM Unit van TD Azlan in samenwerking met IBM weer het 'Azlan IBM Café. Thema van deze bijeenkomst is 'Hybrid Cloud'. Deze sessie is interessant voor zowel IBM Software als STG Business Partners. 

In een recent onderzoek vermeldde IDC dat voor veel bedrijven Hybrid Cloud de ideale IT-technologie is en voorspelt dat over 2 jaar 80% van de bedrijven een hybride architecture heeft geimplementeerd.

De Hybrid Cloud combineert de voordelen van onpremise solutions of (virtuele) private cloud (betrouwbaarheid, security) met die van een public cloud (schaalbaarheid, flexibiliteit).

Omdat klanten van steeds meer verschillende devices gebruikmaken en over dezelfde services willen beschikken ongeacht de device die gebruikt worden, zullen bedrijven hun IT dusdanig moeten inrichten dat aan dat verwachtingspatroon kan worden voldaan.

In deze sessie zullen IBM en TD Azlan de voordelen van Hybrid Cloud schetsen en hoe IT-dienstverleners- gefaseerd - hun oplossing als Hybrid Cloud kunnen aanbieden. De sessie wordt afgesloten met een 'spraak'makende borrel en fingerfood.

U kunt zich aanmelden door een bericht te zenden naar ibm@azlan.nl.

Graag tot 13 september 2016!

Datum:      dinsdag 13 september 2016
Locatie:     Restaurant Zuiver, Utrecht
Toegang:   Gratis
Tijd:           14:00 - 19:00

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!