Witold Kepinski - 23 augustus 2016

N3 Results helpt Microsoft partners met sales van Azure cloud

N3 Results helpt Microsoft partners met sales van Azure cloud image

N3Results.com helpt Microsoft partners met sales van Azure cloud. N3Results.com doet aan outsourced inside sales en heeft Microsoft geholpen met meer cloud gebaseerde sales.

N3 is een Amerikaanse outsourced software sales specialist met een kantoor in Atlanta, opgericht door Jeff Laue, die nieuwe klanten binnenhaalt voor leveranciers en hun partners. N3Results helpt onder andere HPE, SAP, Fujitsu, Dell en Microsoft bij de wereldwijde verkoop van producten en diensten. Dat wordt gedaan met een wereldwijde team die kennis heeft van diverse talen, (sales)culturen, proof of concepts, business cases, lokale wetgeving en klanten. Het callcenter van N3 belt bijvoorbeeld dagelijks klanten en prospects zodat ze de marktontwikkelingen voor grote IT- en cloudleveranciers kunnen schetsen.

Azure

N3 helpt nu Microsoft en zijn partners met de verkoop van het Azure cloud platform. Voor Microsoft is het de groei van een ‘recurring revenu’ belangrijk. Zeker omdat het bedrijf in 2018 een cloudomzet van 20 miljard dollar wil bereiken. Gartner verwacht dat de cloudomzet komend jaar naar 127 miljard dollar groeit.

Sales Platform

”Willen cloud aanbieders succesvol zijn, dan moeten ze zorgen voor meer gebruikers van hun cloud diensten. Dat moet je als ISV zijn wereldwijd aanpakken om klanten te benaderen in diverse talen”, aldus Tim Killenberg (foto), SVP sales & marketing bij N3 Results tijdens de Microsoft WPC 2016 conferentie. “We bezorgen extra omzet voor leveranciers en IT-resellers met het digitale N3 integrated sales platform. We hebben diepgaande kennis van duizenden klanten die we dagelijks benaderen. We bezorgen onze klanten nieuwe omzet zoals ‘net new customer revenue’, ‘initiële acquisitie revenue’ en ‘follow up consumer revenue’. Kortom, we zorgen voor extra omzet resultaten.”

Door: Witold Kepinski

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!